Pasdite me shi-Sonja Petro


Sonja Petro

Pasdite me shi

Kjo pasdite me shi flokët mi lag

Por zjarri në shpirt ndezur rri

Shiko pak çfarë është kjo magji

Magjiken e bën vera

Një gotë verë ndoshta dhe dy

E meriton kjo ditë gri

Shi … zjarr … verë…poezi

Kjo është jeta vetë

Këta jemi ne të dy

Jemi unë dhe ti !