Poezia juaj ishte “Dedikim” i një njeriu shumë të dashur për mua që më inspiron shpirtin-Arsinoi Zengo


Në kohë dashurie dhe puthje zemrash poezia jote ishte “Dedikim” i një njeriu shumë të dashur për mua që më inspiron shpirtin!

Kur mu dedikua kjo poezi në fakt fryma ime poetike morri vrull për ti shkruar DASHURISË ashtu si dhe ju POETI mjaft i dashur i lexuesve SKËNDER RUSI i keni dhënë dashurisë ngjyrat më të bukura!

Do t’i mungoni vargut që i kushtohet ndjenjave atyre sublime!

Lutem ZOTIT prehuni në paqe dhe shpirti juaj i bukur na ndriçoftë ne poetëve pasardhës🙏

Ngushëllime familjareve miqve të dashur!