Regjisori i ‘ET’ Steven Spielberg komenton UFO-t dhe fshehjet


Spielberg ka realizuar disa filma për alienët. 

Regjisori legjendar së fundmi shprehu entuziazmin e tij për këtë temë gjatë një interviste me Stephen Colbert.Steven Spielberg sigurisht që nuk është i huaj për të bërë filma për alienët, duke pasur parasysh se disa nga filmat e tij më të famshëm dhe më të dashur përfshijnë ” Takime të ngushta të llojit të tretë” të vitit 1977 , ” ET Extra-Terrestrial” të vitit 1982 dhe ribërjen e “Luftës së botëve” të vitit 2005 .

Sigurisht që nuk do të ishte e vështirë të supozohej se 76-vjeçari ka të paktën një interes kalimtar për vetë këtë temë dhe kjo është diçka që ai e preku gjatë një paraqitje të fundit në The Late Show me Stephen Colbert .

Në veçanti, ai komentoi faktin se shumë informacione për këtë temë po mbuloheshin nga qeveria.Unë mendoj se fshehtësia që po mbulon të gjitha këto pamje dhe mungesa e transparencës derisa Ligji për Lirinë e Informacionit detyron disa materiale të publikohen, mendoj se ka diçka që po ndodh që thjesht kërkon kujdes të jashtëzakonshëm të duhur,” tha ai.

Ai gjithashtu vuri në dukje publikimin e fundit të pamjeve të marinës amerikane të UAP-ve dhe zbulimit se më shumë se 100 pamje të hetuara nga zyra e UFO-ve të Pentagonit nuk kishin një shpjegim.

“Unë mendoj se ajo që ka dalë kohët e fundit është magjepsëse – thjesht absolutisht magjepsëse,” tha ai.

“Do të doja të dëgjoja më shumë për të. Nuk e di se çfarë janë ata.”