Sami Arifi:Kinse, shtetin po e ndihmojnë…Kinse, shtetin po e ndihmojnë…

Shkruan: Sami ARIFI

Aty ku është nderi,
sovrani ka freski…
Aty çelikoset dija,
pa hajna shpiun t‘rinj…

Intelektual me kredibilitet t’mblidhen n’Shoqatë,
mos t’lejohen asesi t‘futen njerëz t‘ngratë…

Njerëz politikës dhe t‘hajnisë t’tërët u bënë murë,
me akuza korruptive futen edhe n‘kulturë…
Shkuan pa program e statut,
n’zgjedhje e bënë punën fut…

Me korrupsion Kosovën ata operojnë,
kinse; n‘Shoqata si shkrimtarë shtetin po e ndihmojnë…