Sytë nuk dun-Ruzhdi Keraj


Sytë nuk dun

te humbin diku neper andrra

rrijne hapt

dhe lujne me hijet e pikturave ne mur

gjithshka flene

edhe ajri sikur gerhet e langshtohet

dhe mi vesh me mjegull syzet

tingujt me ngacmojne,por

asht vone ora troket 12 e nates

vetem qenit te komshise

I lejohet ne kete ore te lehe pa droje

askush nuk e ndal

sytë nuk dun

te humbin diku neper andrra

rrijne hapt

dhe lujne me hijet jashte perdeve te trasha!

ora troket tik tak tik tak numron sekondat!