Të më duash…Eli Nebi -Plaku


Eli Nebi -Plaku

Të më duash vetja ime

Kështu si zoti më krijojë

Kurrë mos të më kërkosh

unë të ndryshoj..

Kopja e tjetrit, unë të bëhem?!

Ku qëndron arsyja?!

Kam prezencën, dinjitetin

Kam djenjat e mia..

Kam mënyrën si të vishem

Si të ecë, të shprehem

Superiore e pavarur..

Respektoj vetveten..

Jam unë, kam mendimin tim

Dhe kurrë nuk pendohem

Më pëlqen çdo gjë tek vetja

Dhe nuk turpërohem..

Jam unë..

Dhe në sytë e mi

Rrezarton krenaria

Dua veten, vendin tim

Dua rrënjët e mia…!!!