U lodha-Vilson Mersinllari


U lodha duke shikuar qiellin dhe yjet

U lodha duke parë fushat dhe pyjet

U lodha duke parë ujrat e kaltra

U lodha duke parë lulet me flatra.

U lodha duke parë lumenjtë e kulluar

U lodha duke qëndruar tërë natën zgjuar

U lodha bulevardit unë duke shëtitur

U lodha për ty,çdo ditë duke të pritur.

Një pyetje i bëj vetes,sot unë si burrë

pse duke të parë ty në sy,nuk lodhem kurrë ?