Unë edhe të duartrokas mik-Ruzhdi Keraj


Unë edhe të duartrokas mik

jo se me pelqeve por si force zakoni

ti jap knaqesi tjetrit ,mos te fyhet

kur une te rrije I heshtun buzevarun

shume hosanna dhe fjale qe fluturojne

mbi ty ,

si talent I madh ,

te hedhin njerzit

me fal mik per mu je I parandsishem

jo ti si njeri te kam mik ,po arti jot qe me

bezdise

nuk shohe azgja te bukur ,ani pse te mbushin

me like me mije.