Valbona Kolaveri:Majash


Majash

Mu mpi këmba

paksa edhe mendja.

Ngriu Shkurti

mavi u bë dhe gjaku.

Nē majë tē ditës

më ngriu dhe fjala

tek anoj ndër maja

më shēmbet edhe zemra.

Majë më majë shikimet

gjarpërojnë shigjeta

shpirtin e harkërojnë

rrafshohet në të teposhtë

frikēn të më mposhtë…

About Post Author