Pentagoni ka pamjet e rrëzimit të UFO-ve… por janë të klasifikuara


Cilat ishin objektet dhe pse fshihen provat? 

Zyrtarët kanë konfirmuar ekzistencën e pamjeve të fundit që tregojnë UAP-të duke u rrëzuar mbi Amerikën e Veriut.Në fillim të këtij viti, pati një sërë incidentesh që përfshinin objekte të paidentifikuara që u panë (dhe më pas u rrëzuan) në dhe rreth Shteteve të Bashkuara.

E para, e cila u përshkrua si një ‘tullumbace spiune kineze’, u rrëzua më 4 shkurt. Më pas, gjatë javëve në vijim, tre objekte të tjera me natyrë dhe origjinë të panjohur u rrëzuan mbi Alaskë, Kanada dhe Liqenet e Mëdha.

Tani, sipas Pentagonit, ekzistojnë pamjet aktuale të rrëzimit të këtyre objekteve, por asnjëra prej tyre nuk mund të publikohet për shkak se është e klasifikuar.

“Pamjet e ndërveprimeve të avionëve me objektet në lartësi të mëdha ekzistojnë – por mbeten të klasifikuara,” i tha PetaPixel një zëdhënës i Departamentit të Mbrojtjes .

Publikimi i imazheve dhe pamjeve nuk është i mundur në këtë moment.

“Asnjë afat kohor nuk është dhënë për publikimin e ardhshëm.”

A mund të tregojë kjo se në këto incidente ka më shumë se sa duket? A ishin të gjitha objektet ‘balona spiunazhi’ apo ishin diçka tjetër që qeveria do të preferonte të mos e zbulonte?

Kërkimi për përgjigje vazhdon.